Superwhite - Quartzite

Quartzite

Hver råplate er unik

Naturstein av Quartzite

Sigvartsen Steinindustri fører to ulike typer Quartzite – Jadore og Superwhite. Quartzite egner seg som benkeplater på kjøkken, og er et materiale som er dannet i naturen over mange millioner år. Steinen består hovedsaklig av mineralsk kvarts. Quartzite er like hard som granitt, men har en litt annen struktur som gir steinen særegenheter. Sprekker og fordypninger kan forekomme i steinen og er en naturlig del av steinen Quartzite på samme måte som at hver råplate er unik. Du vil sjelden eller aldri finne to identiske råplater i Quartzite.

Før du tar i bruk en Quartzite benkeplate bør du impregnere den. Dette anbefaler vi at du gjør ca. 1 gang i året, alt etter hvor mye platen er i bruk. Pleiesett vil følge med platen. Går du tom for pleiesett kan dette kjøpes hos oss.

Jadore og Superwhite har ekstremt store farge- og strukturforskjeller, og vi anbefaler på det sterkeste at man kommer til oss for å se de råplatene som vi har hos oss. En fargeprøve gir kun en indikasjon og ikke en garanti på farge og struktur i hver enkelt råplate.