Bergen - Dekton

Dekton®

Ultrakompakt materiale av porselen, glass og kvarts

Plater fra Dekton®

Dekton® er en plate som er enkel å vedlikeholde, har lang holdbarhet og er motstandsdyktig mot riper. Ved polerte plater må man likevel være forsiktig med gjenstander av porselen som kan skape riper i platen som ikke går bort. Dekton® er flekkbestandig og har høy bestandighet mot UV-stråler. Dekton® er motstandsdyktig mot kjemikalier og har en porøsitet nesten lik null.

 

Vi leverer plater i 1,2 cm og 2 cm tykkelse. Dersom man skal ha en benkeplate i 1,2 cm tykkelse må man ha en ekstra støtte mellom underskapskrog og benkeplate om man har skap fra 80 cm bredde og oppover.

 

Dekton® leveres i matt og polert overfalte i mange spennende farger og mønster. Vær oppmerksom på at mønsteret i platen ikke er gjennomfarget, men ligger som en «film» på toppen av platen. Dette vil man se på alle synlige kanter. Når vi polerer baksiden av endevanger vil det ikke bli mønster på baksiden av endevanger i Dekton®. Overflaten får en mat finish i platens grunnfarge.

Overheng: Hvor mye overheng du kan ha på benkeplaten avhenger av platens tykkelse og hvilken støtte den har. Se eget faktaark om overheng her.

Dekton